Kamers

Ons prachtig historisch pand zorgt ervoor dat al onze kamers uniek zijn, maar ze hebben allemaal een aantal zaken gemeen.
Al onze kamers zijn comfortabel, eigentijds ingericht, voorzien van een moderne badkamer en beschikken over zowel gratis WiFi als koffie- & theefaciliteiten. Wij hebben uiteraard ook extra aandacht besteed aan het bed, de dekbedden, de kussens en het bed textiel. Uw nachtrust is voor ons van het grootste belang en niet lekker kunnen slapen door een slecht bed of hard textiel doet immers afbreuk aan uw hotelervaring, dat willen wij natuurlijk niet. 

Aangezien wij u graag in de watten leggen treft u de luxe én duurzame bad- en douche artikelen van Deep Black aan in onze badkamers. De frisse geur zorgt voor ontspanning en welzijn, voor hem en haar. Heerlijk om de dag mee af te sluiten én om de dag mee te beginnen.
 

Comfort kamer Queen

Kom geheel tot rust in onze Comfort kamer Queen! Deze knusse kamer is uitermate geschikt voor de individuele reiziger, voorzien van een queen size bed (120-140cm).

Boek deze kamer

Comfort kamer

Voor een comfortabele overnachting biedt onze Comfort kamer u en uw partner de ideale uitvalsbasis. Deze Comfort kamer is uitermate geschikt voor 2 personen en van alle gemakken voorzien.

Boek deze kamer

Comfort kamer stadszicht

Voor een comfortabele overnachting biedt onze Comfort kamer stadszicht u en uw partner de ideale uitvalsbasis met gegarandeerd stadszicht. Deze kamer is uitermate geschikt voor 2 personen en van alle gemakken voorzien.

Superior kamer

Heeft u bij voorkeur een zeer ruime kamer, dan is onze Superior kamer voor u bestemd. Ook als u met 3 personen reist biedt deze kamer voldoende gemakken. Geef ons vooral uw wensen door!

Boek deze kamer

Junior Suite

Bent u opzoek naar een luxueus verblijf? Dan is dit de perfecte kamer voor een ieder die houdt van King-size! Geniet van de luxe in de ruime badkamer met 4-persoons jacuzzi, het King-size bed met bijbehorende flatscreen TV én het gegarandeerde uitzicht op het karakteristieke Buitenhof.

Boek deze kamer