Kamers

Ons prachtig historisch pand zorgt ervoor dat al onze kamers uniek zijn, maar ze hebben allemaal een aantal zaken gemeen.
Al onze kamers zijn comfortabel, eigentijds ingericht, voorzien van een moderne badkamer en beschikken over zowel gratis WiFi als koffie- & theefaciliteiten. Wij hebben uiteraard ook extra aandacht besteed aan het bed, de dekbedden, de kussens en het bed textiel. Uw nachtrust is voor ons van het grootste belang en niet lekker kunnen slapen door een slecht bed of hard textiel doet immers afbreuk aan uw hotelervaring, dat willen wij natuurlijk niet. 

Aangezien wij u graag in de watten leggen treft u de luxe én duurzame bad- en douche artikelen van Deep Black aan in onze badkamers. De frisse geur zorgt voor ontspanning en welzijn, voor hem en haar. Heerlijk om de dag mee af te sluiten én om de dag mee te beginnen.

Hotels for Trees
Wij dragen graag ons steentje bij aan een groenere hotelwereld! Met Hotels for Trees geven wij onze hotelgasten de mogelijkheid om een kamerschoonmaak over te slaan en daarvoor in de plaats een nieuwe boom te planten. U hangt hiervoor enkel de Hotels for Trees deurhanger aan uw kamerdeur voor middernacht, zodat onze nachtportier dit kan registreren tijdens zijn nachtronde.
Mocht u voor deze groene keuze gaan, dan is dit de volgende dag al zichtbaar op de website van Hotels for Trees en levert u daarbij een directe bijdrage aan de bebossingsprojecten van partner Trees for All in binnen- en buitenland.
 

 

Souterrain kamer met raam

Onze compacte souterrain kamers (gemiddeld 17 m2) bevinden zich aan de achterzijde van ons hotel, met ramen op begane grond/straatniveau. Enkel toegankelijk per lift, voorzien van een 160 cm breed tweepersoonsbed en alle moderne essentiële voorzieningen die u nodig heeft.

Comfort kamer

Voor een comfortabele overnachting biedt onze Comfort kamer u en uw partner de ideale uitvalsbasis. Deze Comfort kamer is uitermate geschikt voor 2 personen en van alle gemakken voorzien.

Boek deze kamer

Comfort kamer stadszicht

Voor een comfortabele overnachting biedt onze Comfort kamer stadszicht u en uw partner de ideale uitvalsbasis met gegarandeerd stadszicht. Deze kamer is uitermate geschikt voor 2 personen en van alle gemakken voorzien.

Superior kamer

Heeft u bij voorkeur een zeer ruime kamer, dan is onze Superior kamer voor u bestemd. Ook als u met 3 personen reist biedt deze kamer voldoende gemakken. Geef ons vooral uw wensen door!

Boek deze kamer

Junior Suite

Bent u opzoek naar een luxueus verblijf? Dan is dit de perfecte kamer voor een ieder die houdt van King-size! Geniet van de luxe in de ruime badkamer met 4-persoons jacuzzi, het King-size bed met bijbehorende flatscreen TV én het gegarandeerde uitzicht op het karakteristieke Buitenhof.

Boek deze kamer