Wie zijn wij?

Als gast bij Boutique Hotel Corona kom je niet alleen voor onze geweldige locatie middenin het stadscentrum.
Wij staan namelijk bekend om onze gastvrije service en dienstverlening. Wilt u meer informatie over de stad of bent u benieuwd naar onze restaurantaanbevelingen? Een bijzondere verrassing op de kamer of een teamuitje dat georganiseerd moet worden? Vraag het ons gerust, (bijna) niets is te gek.

Het is onze missie om u zich bij ons thuis te laten voelen en een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Zowel voor als achter de schermen staan onze teams met veel passie en plezier voor u klaar!

Nieuwsgierig naar wie wij zijn? We stellen ons graag aan u voor.

Vasilka

Vasilka is lief en heel attent, op speciale gelegenheden zorgt zij altijd voor een bloemetje, kleinigheidje of lekkernij. Ze klaagt nooit maar is helaas wel een beetje een pechvogel. Ze stoot bijvoorbeeld haar hoofd tijdens het schoonmaken van de douche of sluit zichzelf per ongeluk buiten. Gelukkig kan ze er achteraf altijd wel weer om lachen.

In de Housekeeping had zij nog niet eerder gewerkt maar met hulp van collega’s functioneert zij nu als een volleerd kamerdame en zijn haar kamers altijd spic en span. Sinds 2020 versterkt zij ons Housekeeping team en dat hebben we nu inmiddels met plezier kunnen uitbreiden naar een fulltime contract, beide partijen blij!


Vasilka over Boutique Hotel Corona:
Wij zijn een tophotel in Den Haag met alleen maar toppers in het team. Nu & volgend jaar & in de toekomst!

Amber

Amber is een lieve, warme en vooral loyale meid. Zij werkt inmiddels al ruim 6 jaar bij ons hotel en is echt een onmisbare kracht geworden. Amber is heel begripvol, geduldig en denkt graag mee of past zich aan waar nodig is.
Inmiddels is zij bekroond tot leermeester en het aanspreekpunt binnen ons receptieteam geworden voor stagiaires. Wij geven ook altijd bij onze nieuwe medewerkers / stagiaires aan dat Amber hét voorbeeld van de Front Office functie bij ons hotel is. Zij doet graag haar uiterste best om haar kennis van de afgelopen jaren over te brengen en medewerkers te laten groeien in hun functioneren.


Amber over Boutique Hotel Corona:
Het leukste aan werken bij Boutique Hotel Corona is het team. Binnen het team hebben we alles voor elkaar over en we kunnen elkaar blind vertrouwen. Daarnaast is er ruimte om jezelf continu te ontwikkelen en wordt er enorm in je geloofd als persoon.

Ingrida

Ingrida is erg kritisch, betrouwbaar en heeft hart voor haar werk. Als je haar voor het eerst ontmoet ben je ‘impressed’. Niet alleen door haar altijd verzorgde voorkomen maar ook wegens haar supersnelle manier van werken, collega’s noemen haar ook wel de tornado van ons hotel.
Zij maakt onze hotelbedden zó strak op, dat lukt zelden iemand zo goed als haar!

Naast haar kwaliteiten in het werk zorgt Ingrida ook voor een goede dosis humor op de vloer, iets wat je goed kan gebruiken tijdens een drukke werkdag.
Voor ons is zij sinds haar komst in 2019 een absoluut onmisbare kracht geworden.


Ingrida over Boutique Hotel Corona:
Ik vind het leuk om te werken bij Boutique Hotel Corona omdat ik hier mijn eigen plekje heb gevonden, geweldige mensen heb leren kennen en me gewaardeerd voel. Mijn team is fantastisch, elke dag is anders, ons management is top en het beste wat ik ooit ervaren heb. De jonge mensen bij de receptie zijn lief en behulpzaam, dus in één woord: hier voel ik mij thuis!

Lisa

Als iemand Boutique Hotel Corona op haar duimpje kent, dan is het Lisa wel! Zij is in 2015 bij ons begonnen als receptioniste en mede door haar harde werk in de afgelopen jaren doorgegroeid. Van Front Office Supervisor naar Assistent Hotelmanager en sinds 1 oktober 2022 vervult zij de rol van General Manager waarbij zij de volledige eindverantwoordelijkheid draagt.

Lisa’s oog voor detail en perfectionisme maakt dat niets haar ontgaat. We kunnen altijd op haar terugvallen en door haar stressbestendige en georganiseerde karakter, zorgt zij ervoor dat alle processen – zowel voor als achter de schermen - vlekkeloos verlopen. Met haar stralende lach en opgewekte voorkomen is zij een voorbeeld voor iedereen. Voor de medewerkers heeft Lisa altijd een luisterend oor en goed advies, maar toch is ze ook streng waar nodig.

Lisa over Boutique Hotel Corona:
In 2015 begon ik zonder verwachtingen met mijn bijbaan bij Boutique Hotel Corona. Al snel werd duidelijk dat dit een unieke werkplek is en er heel veel kansen lagen die mij aanspraken. Van renovaties, uitbreidingen en professionaliseringsprocessen tot alle hedendaagse uitdagingen in de operatie, er is van alles voorbij gekomen in de afgelopen jaren. Het was een behoorlijke uitdaging maar tegelijkertijd ook het allerleukste om samen met het team te mogen doen. Inmiddels sta ik anderhalf jaar als General Manager aan het roer en dat voelt als een bekroning op al het mooie werk. Ontzettend trots op het geweldige team wat we in de afgelopen jaren hebben opgebouwd. We hebben zoveel met elkaar bereikt en mooie toekomstplannen waarbij we Boutique Hotel Corona naar een hoger niveau gaan tillen. De motivatie en betrokkenheid van het team is iets wat ik enorm koester en meeneem in al onze beslissingen. De dagelijkse dynamiek en sfeer die wij met elkaar onderling creëren, maakt Boutique Hotel Corona de leukste werkplek die er is.

Wienai

Als Wienai ons hotel binnenstapt is meteen iedereen vrolijk! Hij draagt een bepaalde aanstekelijkheid met zich mee die hij onbewust overbrengt op zowel personeel als hotelgasten. Hij straalt plezier uit, is altijd proactief in zijn werk, zeer oplossingsgericht en een echte teamplayer.
Wienai is het meest commercieel van ons allemaal, alleen hij krijgt het voor elkaar om dikke winst te maken op een postzegel.

In 2018 heeft hij een kwalificerende stage bij ons afgerond en is vervolgens als parttimer ons receptieteam blijven versterken, daar zijn we heel blij mee!

Wienai over Boutique Hotel Corona:
Het leukste aan werken bij Boutique Hotel Corona is dat wij een kleinschalig en persoonlijk hotel zijn. Het gehele team is met elkaar verbonden en wij kunnen elkaar op alles vertrouwen.

Sophie

Sophie is een intelligente, lieve en zachtaardige dame met een (soms iets te) groot inlevingsvermogen. Ze denkt graag met je mee, kan goed luisteren en is heel behulpzaam. Sophie brengt sinds haar komst in 2020 balans in ons Housekeeping team.
Haar kracht is organiseren en ordenen, iets wat zij dagelijks in haar werkzaamheden kan toepassen en ook graag overbrengt op de andere dames van onze Housekeeping.


Sophie over Boutique Hotel Corona:
Een bedrijf waar je je thuis kunt voelen tussen allemaal leuke, hardwerkende collega's.

Merel

We hebben Merel tijdens haar komst in mei 2022 leren kennen als een behulpzame, bescheiden persoonlijkheid die weet van aanpakken en haar werk graag op de best mogelijke manier wil uitvoeren naar zowel gasten als collega’s toe. Problemen oplossen ziet zij als een echte uitdaging!
Merel speelt graag in op de behoeftes van onze gasten, zo is zij ook de eerste die een persoonlijk kaartje schrijft en helpt zij collega’s er met plezier aan herinneren als er bijzondere zaken zijn.
In de afgelopen jaren heeft zij bij de receptie van verschillende Boutique Hotels ervaring opgedaan en neemt deze ervaring mee in haar werkzaamheden bij ons. Ze durft haar mening te geven over bepaalde zaken en kijkt altijd mee waar we verbeteringen door kunnen voeren in onze processen, dat is ontzettend fijn want zo worden we beetje bij beetje nog efficiënter!

Merel over Boutique Hotel Corona:
Boutique Hotel Corona is een hotel in een historisch pand met een geschiedenis en een mooi verhaal in het bruisende Den Haag. Geen dag is hetzelfde en dat maakt het werk dan ook leuk. Zo vind ik het leuk om bezig te zijn met de ontwikkeling, groei en verbetering van hotels. En hoop ook aan dit mooie hotel bij te dragen om het elke dag nog een beetje beter te maken dan het al is.
Ik vind het leuk om onze gasten te verassen en samen met gasten het verblijf zo goed als mogelijk voor te bereiden en een leuk activiteiten programma uit te stippelen. Vraag dan ook gerust om advies als u mij tegenkomt!

Jeffry

Al van kleins af aan komt Jeffry bij Boutique Hotel Corona over de vloer. Zijn vader Jan is in de afgelopen 25 jaar als Technische Dienst werkzaam geweest voor ons hotel en inmiddels sinds vorig jaar met pensioen. In de afgelopen jaren heeft hij zijn zoon Jeffry mee op sleeptouw genomen met als doel hem het algemeen onderhoud van ons hotel te laten verzorgen.

Voor Jeffry is niets teveel gevraagd. Hij is een harde werker en doet zijn uiterste best om het werk zo goed mogelijk uit te voeren. Jeffry is een tikkeltje eigenwijs en gaat soms iets teveel op in zijn werk, niet alleen omdat hij het leuk vindt maar ook omdat hij gaandeweg nog steeds lerende is en het graag opgelost krijgt. Hij zal een nee niet snel accepteren maar gezien het dagelijks varieert van kleine tot grote klussen, moet er soms ook hulp van professionals bij komen kijken. Gelukkig is het lijntje met zijn vader Jan heel kort en kan Jan hem nog met alle plezier komen helpen als de klussen wat ingewikkelder blijken te zijn. Samen komen zij zelfs tijdens de avonduren en weekenden terug als iets écht niet kan wachten. Dat is iets wat we enorm koesteren.

Als enige vrijgezelle jongeman heeft hij niets te klagen in beide teams vol met vrouwen en haalt hij graag bij binnenkomst een kopje koffie voor je.

Jeffry over Boutique Hotel Corona:
Ik vind het leuk om bij Boutique Hotel Corona te werken omdat er elke dag een nieuwe uitdaging op mij staat te wachten. Dagelijks liggen er klussen voor mij klaar die ik kan oppakken. Ik vind het leuk om het hotel te onderhouden en ervoor te zorgen dat het er elke dag tiptop bij staat.
Mocht u een keer langslopen, kijk dan vooral een keer naar de gevel want ik vind dat mijn bloemen er altijd erg mooi bij staan.

Anna

Spontaan, vrolijk en gezellig zijn eigenschappen die Anna goed omschrijven. Een lieve meid die absoluut niet houdt van stil zitten en daarom een goede, proactieve werkhouding heeft. Anna gaat enthousiast te werk bij onze receptie en staat altijd klaar voor zowel ons team als onze gasten, geen één klusje is haar te gek.

In 2022 heeft zij haar Travel & Hospitality opleiding afgerond en sinds december 2022 maakt zij onderdeel uit van ons receptieteam. Nu is het tijd om al haar kennis in de praktijk toe te gaan passen. Anna maakt zichzelf graag wegwijs in onze werkprocedures waar wij haar natuurlijk heel graag bij helpen en ondersteunen. Met haar fijne capaciteiten en gastvrije instelling zien wij een mooie toekomst voor haar in het verschiet waarbij wij haar veel kunnen leren. 


Anna over Boutique Hotel Corona:
Ik ben heel blij dat ik bij Boutique Hotel Corona mag werken en ik doe mijn werk ook altijd met veel plezier. Het leuke aan het werk hier is dat het een sfeervol en gezellig hotel is. Dat is te merken onder de gasten en natuurlijk ook bij het team zelf. Het team bestaat uit allemaal toppers waar ik nog veel van kan leren, het is een eer om deel van het superleuke team uit te maken. Ik kijk er naar uit om nog veel meer te leren over de hotellerie en dat ik nog veel gasten mag helpen.

Meyke

Meyke is trouw, lief en geduldig. Inmiddels maakt zij ruim 4 jaar deel uit van ons Housekeeping team en is zij een zeer gewaardeerde medewerkster binnen ons bedrijf. Haar hotelkamers zijn altijd uitermate netjes.
Ook al maken we regelmatig grapjes over het feit dat ze klein van stuk is, zij laat zich niet gek maken en klagen hoor je haar nooit. Ze is flexibel en we kunnen echt altijd op haar rekenen. Haar geduld en bescheidenheid zijn een mooie tegenhanger voor de rest van ons Housekeeping team.

Meyke over Boutique Hotel Corona:
Ik heb verschillende veranderingen meegemaakt in het hotel. Het gebouw is groter geworden en de kamers ondergingen renovaties.
Ondanks de cultuurverschillen in het team, is de sfeer en de samenwerking fijn binnen ons team. Verder willen wij als team graag een nieuwe collega verwelkomen, daarom vind ik dat wij een leuk team zijn. Ik hoop dat ik nog lang kan blijven werken bij Boutique Hotel Corona.

Samara

Samara is bij ons gestart met haar receptiestage in april 2023. Zij kwam binnen als een lieve, rustige en bescheiden meid maar al snel kwamen we tot de conclusie dat zij veel in haar mars heeft en bovenal behulpzaam en intelligent is. Samara staat dagelijks met een glimlach voor onze gasten klaar en vanwege haar fijne, kalme werkhouding kan zij goed de rust bewaren tijdens drukkere momenten. Het verlenen van gastenservice is dan ook iets waar Samara veel positieve energie van krijgt en niets is haar teveel gevraagd. Zij tilt met gemak tassen en koffers naar boven en met behulp van taalprogramma’s is geen taal haar te ingewikkeld.

Samara is optimistisch en vindt op haar attente manier altijd een weg, soms wel ten kosten van zichzelf waarbij ze vergeet te lunchen. Haar collega’s zijn hier goed van op de hoogte en helpen haar hier vriendelijk aan herinneren. Kortom: een fantastische aanvulling voor ons receptieteam en we zijn blij te vermelden dat zij ons team na haar stage vanaf september parttime zal blijven versterken. We kijken er naar uit om haar meer wegwijs te gaan maken in de hotellerie!


Samara over Boutique Hotel Corona:
Toen ik in april aan mijn stageperiode begon, had ik nooit verwacht dat ik werken in Boutique Hotel Corona zo leuk zou vinden. Vanaf de eerste werkdag ben ik met open armen ontvangen door een gezellig en gedreven team die je graag veel wilt leren. Sindsdien voelt elke werkdag als thuiskomen en het gehele team doet dan ook zijn uiterste best om juist dit gevoel over te brengen op de gasten. Ik vind het superleuk om alles tot in detail voor de gasten te regelen, zodat zij een verblijf ervaren om nooit te vergeten.
Ik vind het ook fijn dat de mening van het team wordt meegenomen met (belangrijke) beslissingen, zo komen we samen met de meest creatieve ideeën en oplossingen. Ik ben mijn collega’s meer dan dankbaar voor alles wat ik tot nu toe heb geleerd, ik kijk er dan ook zeker naar uit om nog meer leren en dit leuke team na mijn stage te versterken als parttime medewerker!

Tammy

Tammy is een enthousiaste, zorgzame en lieve dame die graag voor iedereen klaar staat. Zo helpt ze je graag met het elegant opsteken van je haar maar zeker ook gedurende de dag met de kamerschoonmaak.
Op vrijdagmiddag neemt zij standaard iets lekkers mee voor het gehele team, wat zij ook nog eens ’s ochtendsvroeg voor werktijd thuis heeft staan bereiden!

Tammy over Boutique Hotel Corona:
Ik werk graag bij Boutique Hotel Corona om de gasten een prettig verblijf te laten beleven. Daarom is het belangrijk dat de kamers er zeer goed verzorgd uitzien en hygiënisch zijn. Als de kamers er goed uitzien, dan geeft dat een bevredigend gevoel. 

Merel Quinty

Wij hebben sinds juni 2023 een 'tweede Merel' in ons receptieteam mogen verwelkomen. Ondanks dat Merel nog niet zo lang bij ons is, voelt het voor ons team en haarzelf alsof ze al jaren met ons meeloopt. Vanwege haar spontaniteit en opgewekte voorkomen valt zij helemaal op haar plek binnen onze organisatie. Merel is vriendelijk, behulpzaam en zeer proactief. Niets is haar teveel gevraagd en zij ziet in elke situatie de uitdaging om onze gasten te verrassen en daarbij in te spelen op de behoeftes.

Merel houdt van efficiëntie en is erg creatief, wat ervoor zorgt dat zij ons huidige team inspireert en met goede ideeën komt op het gebied van professionalisering. Een echte aanwinst en ontzettend fijn om zo'n frisse blik in ons team te hebben!


Merel Quinty over Boutique Hotel Corona:
Geen enkele dag verloopt bij BHC hetzelfde en dat brengt telkens nieuwe uitdagingen met zich mee. Of ze nu groot of klein zijn, ik vind het leuk om altijd naar een creatieve én out-of-the-box oplossing te zoeken. Dat wordt hier bij BHC met enthousiasme aangemoedigd en dat maakt het nog leuker!

Silviya

Silviya is een warme, lieve dame en maakt altijd graag even tijd vrij om te vragen hoe het gaat. Silviya had nog niet eerder werkervaring opgedaan in de Housekeeping, maar heeft ons sinds haar komst in februari 2022 positief verrast met haar schoonmaakkwaliteiten. Ze gaat grondig en vlot te werk met uitstekend resultaat.
Hiernaast is Silviya ook nog eens een geweldige bakster en deelt daarom regelmatig wat lekkers uit in onze kantine.

Silviya over Boutique Hotel Corona:
Ik hou van mijn werk in het Boutique Hotel Corona. We zijn een geweldig team. Hoewel we samen qua afkomsten verschillen, zijn we samen een prachtige regenboog. Voor mij is Boutique Hotel Corona als mijn huis, gevuld met warmte en comfort. 

Marieke

Marieke is een frisse, serieuze jonge meid die erg gemotiveerd is om veel over het hotelvak te leren. Zij studeert aan de Hotelschool in Den Haag en heeft al eerder wat ervaring opgedaan in de horecabrance bij een hostel en restaurant. Zij is toe aan de volgende stap in haar carrière en leert sinds juli 2023 tijdens haar vrijetijdsuren met veel plezier bij ons hoe het werken in een viersterrenhotel is.

Marieke valt op door haar leergierige werkhouding, enthousiasme en proactiviteit. Zij spreekt als enige goed Duits en neemt daarin graag het voortouw wanneer dat nodig is. Marieke draagt bij aan een goede serviceverlening waarbij ze dagelijks laat zien dat niets haar teveel gevraagd is. We kijken er dan ook enorm naar uit om haar nog meer te betrekken in ons concept en de bijbehorende werkwijze.

Marieke over Boutique Hotel Corona:

Voordat ik bij Boutique Hotel Corona ging werken, heb ik nog nooit zo veel plezier gehad tijdens het werken en het privilege gehad om een leuk team én een leuke werkplek te hebben. Binnen het team is het altijd gezellig en het voelt als 1 grote familie, er vallen altijd grapjes te maken en fouten worden niet gezien als fouten, maar als goede leermomenten. Ik leer hier elke dag iets nieuws, en dat draagt alleen maar bij aan mijn toekomst.
Iedereen in het team is ook gepassioneerd aan het werk, dus met veel creativiteit en diversiteit doen wij ons uiterste best om de gasten het beste verblijf ooit te garanderen, en dat maakt het werken bij dit hotel alleen maar leuker.
Ik hoop dat ik nog lang deel uit kan maken van dit geweldige team!

Samuel

Samuel is sinds april 2023 de nieuwste aanwinst van ons Housekeeping team. Met een team vol vrouwen valt hij natuurlijk in een warm bad en andersom zijn zij helemaal weg van hem door zijn sprankelende aanwezigheid en goede dosis humor. Samuel komt uit Mexico en is pas enkele jaren in Nederland. Hij is een harde werker en zorgt met zijn prettige werkhouding voor een gezellige, fijne werksfeer binnen ons team.

Samuel is behulpzaam, heeft een goed oog voor detail en toont oprechte interesse. Hij zal altijd even tijd vrij maken voor een klein praatje en deelt graag een complimentje uit. Tijdens zijn middagpauze kunnen we inmiddels goed voorspellen wat hij gaat doen: een flesje cola halen buiten de deur, want zonder een flesje cola is zijn dag niet compleet.

Samuel over Boutique Hotel Corona:
De eerste indruk die ik heb gekregen van de medewerkers in het hotel is dat ze ontzettend (zacht)aardig zijn. Je wordt hier behandeld met veel respect en zorg. Als er een misverstand is, is er altijd een manier om te praten en de verschillen op te lossen. Het teamwerk is heel bijzonder. Ik heb het gevoel dat ik bij mijn familie ben, ik voel me verbonden met alle personeelsleden en ik leer elke dag meer over hoe ik mijn best kan doen als schoonmaker en als persoon.
Het pand is erg klassiek en in historische stijl. Dagelijks als ik binnenloop voel ik me heel elegant en de muziek in het restaurant is daarbij ook aangenaam. De dynamiek en de manier waarop mensen hun werk doen, maakt alles zo goed.

Rosanna

Rosanna is hardwerkend, bescheiden en bovenal heel gezellig. Ze heeft een aanstekelijke vrolijkheid waardoor zij een prettige invloed heeft op het team. Rosanna draagt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en vindt het dagelijks opnieuw een spannende aangelegenheid om ervoor te zorgen dat haar arrival kamers op tijd gereed zijn. Natuurlijk lukt haar dit altijd, daarnaast is zij altijd bereid om ook haar collega’s een handje te helpen waar nodig is.
Wij zijn blij dat we haar sinds februari 2022 hebben mogen toevoegen aan ons Housekeeping team.

Rosanna over Boutique Hotel Corona:

Ik vind het leuk om bij Boutique Hotel Corona te werken omdat ik werk met mensen van verschillende nationaliteiten. Ondanks dat iedereen verschillende achtergronden heeft, zijn we een leuk team en focussen we op een goede samenwerking. En soms hebben we leuke uitjes na werk op de planning staan :)