Wie zijn wij?

Als gast bij Boutique Hotel Corona kom je niet alleen voor onze geweldige locatie middenin het stadscentrum.
Wij staan namelijk bekend om onze gastvrije service en dienstverlening. Wilt u meer informatie over de stad of bent u benieuwd naar onze restaurantaanbevelingen? Een bijzondere verrassing op de kamer of een teamuitje dat georganiseerd moet worden? Vraag het ons gerust, (bijna) niets is te gek.

Het is onze missie om u zich bij ons thuis te laten voelen en een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Zowel voor als achter de schermen staan onze teams met veel passie en plezier voor u klaar!

Nieuwsgierig naar wie wij zijn? We stellen ons graag aan u voor.

Vasilka

Vasilka is lief en heel attent, op speciale gelegenheden zorgt zij altijd voor een bloemetje, kleinigheidje of lekkernij. Ze klaagt nooit maar is helaas wel een beetje een pechvogel. Ze stoot bijvoorbeeld haar hoofd tijdens het schoonmaken van de douche of sluit zichzelf per ongeluk buiten. Gelukkig kan ze er achteraf altijd wel weer om lachen.

In de Housekeeping had zij nog niet eerder gewerkt maar met hulp van collega’s functioneert zij nu als een volleerd kamerdame en zijn haar kamers altijd spic en span. Sinds 2020 versterkt zij ons Housekeeping team en dat hebben we nu inmiddels met plezier kunnen uitbreiden naar een fulltime contract, beide partijen blij!


Vasilka over Boutique Hotel Corona:
Wij zijn een tophotel in Den Haag met alleen maar toppers in het team. Nu & volgend jaar & in de toekomst!

Amber

Amber is een lieve, warme en vooral loyale meid. Zij werkt inmiddels al ruim 5 jaar bij ons hotel en is echt een onmisbare kracht geworden. Amber is heel begripvol, geduldig en denkt graag mee of past zich aan waar nodig is.
Inmiddels is zij bekroond tot leermeester en het aanspreekpunt binnen ons receptieteam geworden voor stagiaires. Wij geven ook altijd bij onze nieuwe medewerkers / stagiaires aan dat Amber hét voorbeeld van de Front Office functie bij ons hotel is.


Amber over Boutique Hotel Corona:
Het leukste aan werken bij Boutique Hotel Corona is het team. Binnen het team hebben we alles voor elkaar over en we kunnen elkaar blind vertrouwen. Daarnaast is er ruimte om jezelf continu te ontwikkelen en wordt er enorm in je geloofd als persoon.

Ingrida

Ingrida is erg kritisch, betrouwbaar en heeft hart voor haar werk. Als je haar voor het eerst ontmoet ben je ‘impressed’. Niet alleen door haar altijd verzorgde voorkomen maar ook wegens haar supersnelle manier van werken, collega’s noemen haar ook wel de tornado van ons hotel.
Zij maakt onze hotelbedden zó strak op, dat lukt zelden iemand zo goed als haar!

Naast haar kwaliteiten in het werk zorgt Ingrida ook voor een goede dosis humor op de vloer, iets wat je goed kan gebruiken tijdens een drukke werkdag.
Voor ons is zij sinds haar komst in 2019 een absoluut onmisbare kracht geworden.


Ingrida over Boutique Hotel Corona:
Ik vind het leuk om te werken bij Boutique Hotel Corona omdat ik hier mijn eigen plekje heb gevonden, geweldige mensen heb leren kennen en me gewaardeerd voel. Mijn team is fantastisch, elke dag is anders, ons management is top en het beste wat ik ooit ervaren heb. De jonge mensen bij de receptie zijn lief en behulpzaam, dus in één woord: hier voel ik mij thuis!

Britt

Britt is lief, nuchter, realistisch en goed benaderbaar voor zowel gasten als collega’s. Sinds januari 2022 is Britt onderdeel van ons leuke receptieteam, dagelijks doet zij haar uiterste best om de dienst goed draaiende te houden en ze is altijd bereid om met ons mee te denken en daarbij in te spelen op de behoeftes van onze gasten. Ondanks dat zij geen werkervaring in de hotelbranche had opgedaan voordat ze bij ons kwam, heeft zij inmiddels laten zien dat gastvrijheid op hoog niveau in haar zit en heeft zij aan motivatie geen gebrek. Iedere dag leert ze weer nieuwe dingen en we zijn blij met haar als aanvulling op ons team.

Britt over Boutique Hotel Corona:
Boutique Hotel Corona is werk waar je met trots naar binnen loopt, het is een feestje om het pand in te lopen en te weten dat er een topteam voor je klaar staat. Ook krijg je bij Boutique Hotel Corona de kans om alles te leren over de hotellerie en te groeien! En dit alles binnen een team waar hard werken en gezelligheid hand in hand gaan!

Meyke

Meyke is trouw, lief en geduldig. Inmiddels maakt zij ruim 4 jaar deel uit van ons Housekeeping team en is zij een zeer gewaardeerde medewerkster binnen ons bedrijf. Haar hotelkamers zijn altijd uitermate netjes.
Ook al maken we regelmatig grapjes over het feit dat ze klein van stuk is, zij laat zich niet gek maken en klagen hoor je haar nooit. Ze is flexibel en we kunnen echt altijd op haar rekenen. Haar geduld en bescheidenheid zijn een mooie tegenhanger voor de rest van ons Housekeeping team.

Meyke over Boutique Hotel Corona:
Ik heb verschillende veranderingen meegemaakt in het hotel. Het gebouw is groter geworden en de kamers ondergingen renovaties.
Ondanks de cultuurverschillen in het team, is de sfeer en de samenwerking fijn binnen ons team. Verder willen wij als team graag een nieuwe collega verwelkomen, daarom vind ik dat wij een leuk team zijn. Ik hoop dat ik nog lang kan blijven werken bij Boutique Hotel Corona.


 

Lisa

Als iemand Boutique Hotel Corona op haar duimpje kent, dan is het Lisa wel! Zij is in 2015 bij ons begonnen als receptioniste en mede door haar harde werk in de afgelopen jaren doorgegroeid. Van Front Office Supervisor naar Assistent Hotelmanager en per 1 oktober 2022 vervult zij de rol van General Manager waarbij zij de volledige eindverantwoordelijkheid draagt.

Lisa’s oog voor detail en perfectionisme maakt dat niets haar ontgaat. We kunnen altijd op haar terugvallen en door haar stressbestendige en georganiseerde karakter, zorgt zij ervoor dat alle processen – zowel voor als achter de schermen - vlekkeloos verlopen. Met haar stralende lach en opgewekte voorkomen is zij een voorbeeld voor iedereen. Voor de medewerkers heeft Lisa altijd een luisterend oor en goed advies, maar toch is ze ook streng waar nodig.

Lisa over Boutique Hotel Corona:
Toen ik in 2015 bij Boutique Hotel Corona begon stond het hotel er heel anders bij dan nu. In de afgelopen jaren is er ontzettend veel gebeurd. Het aantal kamers hebben we verdubbeld naar 72 stuks en we hebben een grootscheepse renovatie achter de rug. De organisatie hebben we op veel fronten geprofessionaliseerd en we zijn daar tot op de dag van vandaag nog druk mee bezig. Ontzettend trots op het geweldige team wat we in de afgelopen tijd hebben opgebouwd die allemaal stuk voor stuk hun steentje bij dragen aan het mooie product dat wij hier neer zetten.
Na ruim 7 jaar hard werken waarin ik grotendeels de rechterhand van de Algemeen Directeur was, voelt het voor mij als een bekroning op het mooie werk dat ik als General Manager nu aan het roer sta. We hebben nog heel veel mooie plannen en ik kan niet wachten om die uitdaging samen met ons fantastische team aan te gaan waarbij we Boutique Hotel Corona naar een hoger niveau tillen. 

Josephine

Josephine is spontaan, enthousiast en vooral heel gezellig. Met haar aanstekelijke vrolijkheid brengt zij een goede sfeer in ons team en ontvangt zij onze hotelgasten met open armen. Josephine heeft al wat ervaring opgedaan in de hotellerie en wilt zich bij ons verder gaan ontwikkelen. Wegens de veelzijdigheid van de functie en de uitdaging die zij zoekt, denken wij een perfecte match voor elkaar te zijn. We zijn blij met haar in ons team!

Josephine over Boutique Hotel Corona:
Eén van de dingen die ik heel leuk vind aan Boutique Hotel Corona is het team! Ik viel direct in een warm bad en ik kan helemaal mezelf zijn. We kunnen met z’n allen lachen maar ook keihard werken. Verder is er heel veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en dat vind ik erg belangrijk.

Mariia

Mariia is vanuit Oekraïne in Nederland terecht gekomen, en bouwt nu hier aan haar bestaan. Ze is lief en bescheiden, een harde werker en ze luistert goed naar wat we haar proberen mee te geven. Zij had geen ervaring met Housekeeping werkzaamheden maar heeft zich onze standaarden snel eigen gemaakt. Ze is kritisch, wil het graag goed doen en super flexibel. Last minute diensten zijn voor haar nooit een probleem.

Mariia over Boutique Hotel Corona:
Ik ben heel blij dat ik bij Boutique Hotel Corona ben gaan werken. Ik werk met geweldige mensen. Het hotel heeft personeel van verschillende nationaliteiten. Ze zijn aardig, zorgzaam en iedereen helpt elkaar. Met dank aan Hotelmanager Lisa die me heeft geaccepteerd en me de kans heeft gegeven om in het hotel te werken. 

Jeffry

Zijn vader Jan die inmiddels met pensioen is, heeft het stokje van onze Technische Dienst doorgegeven aan Jeffry. Al van kleins af aan komt hij bij Boutique Hotel Corona over de vloer, waardoor hij nu het hotel als zijn broekzak kent.

Voor Jeffry is niets teveel gevraagd! Hij is een harde werker, heel betrouwbaar en heeft een groot loyaliteitsniveau naar zowel ons hotel als collega’s toe. Hij komt zelfs terug van zijn weekend of vakantie als iets écht niet kan wachten. Jeffry zorgt ervoor dat alle technische mankementen worden opgelost en denkt graag met de organisatie mee hoe we kunnen verbeteren op dit vlak.

Als enige vrijgezelle jongeman heeft hij niets te klagen in beide teams vol met vrouwen en haalt hij graag bij binnenkomst een kopje koffie voor je.

Jeffry over Boutique Hotel Corona:
Ik vind het leuk om bij Boutique Hotel Corona te werken omdat er elke dag een nieuwe uitdaging op mij staat te wachten. Dagelijks liggen er klussen voor mij klaar die ik kan oppakken. Ik vind het leuk om het hotel te onderhouden en ervoor te zorgen dat het er elke dag tiptop bij staat.
Mocht je een keer langslopen, kijk dan vooral een keer naar de gevel want ik vind dat mijn bloemen er altijd erg mooi bij staan.

Silviya

Silviya is een warme, lieve dame en maakt altijd graag even tijd vrij om te vragen hoe het gaat. Silviya had nog niet eerder werkervaring opgedaan in de Housekeeping, maar heeft ons positief verrast met haar schoonmaakkwaliteiten. Ze gaat grondig en vlot te werk met uitstekend resultaat.
Hiernaast is Silviya ook nog eens een geweldige bakster en deelt daarom regelmatig wat lekkers uit in onze kantine.

Silviya over Boutique Hotel Corona:
Ik hou van mijn werk in het Boutique Hotel Corona. We zijn een geweldig team. Hoewel we samen qua afkomsten verschillen, zijn we samen een prachtige regenboog. Voor mij is Boutique Hotel Corona als mijn huis, gevuld met warmte en comfort. 

Merel

We hebben Merel leren kennen als een behulpzame, bescheiden persoonlijkheid die weet van aanpakken en haar werk graag op de best mogelijke manier wil uitvoeren naar zowel gasten als collega’s toe. Problemen oplossen ziet zij als een echte uitdaging!
Merel speelt graag in op de behoeftes van onze gasten, zo is zij ook de eerste die een persoonlijk kaartje schrijft en helpt zij collega’s er met plezier aan herinneren als er bijzondere zaken zijn.
In de afgelopen jaren heeft zij bij de receptie van verschillende Boutique Hotels ervaring opgedaan en neemt deze ervaring mee in haar werkzaamheden bij ons. Ze durft haar mening te geven over bepaalde zaken en kijkt altijd mee waar we verbeteringen door kunnen voeren in onze processen, dat is ontzettend fijn want zo worden we beetje bij beetje nog efficiënter!

Merel over Boutique Hotel Corona:
Boutique Hotel Corona is een hotel in een historisch pand met een geschiedenis en een mooi verhaal in het bruisende Den Haag. Geen dag is hetzelfde en dat maakt het werk dan ook leuk. Zo vind ik het leuk om bezig te zijn met de ontwikkeling, groei en verbetering van hotels. En hoop ook aan dit mooie hotel bij te dragen om het elke dag nog een beetje beter te maken dan het al is.
Ik vind het leuk om onze gasten te verassen en samen met gasten het verblijf zo goed als mogelijk voor te bereiden en een leuk activiteiten programma uit te stippelen. Vraag dan ook gerust om advies als u mij tegenkomt!

Sophie

Sophie is een intelligente, lieve en zachtaardige dame met een (soms iets te) groot inlevingsvermogen. Ze denkt graag met je mee, kan goed luisteren en is heel behulpzaam. Sophie brengt sinds haar komst in 2020 balans in ons Housekeeping team.
Haar kracht is organiseren en ordenen, iets wat zij dagelijks in haar werkzaamheden kan toepassen en ook graag overbrengt op de andere dames van onze Housekeeping.


Sophie over Boutique Hotel Corona:
Een bedrijf waar je je thuis kunt voelen tussen allemaal leuke, hardwerkende collega's.

Danny

Onze Danny is een oude ster en terug van weggeweest. Hij is nieuwsgierig en een tikkeltje eigenwijs, wat ervoor zorgt dat hij graag creatieve oplossingen weet te vinden voor onverwachte problemen. Een harder werker die altijd bereid is om mee te denken en vooruit te kijken. Hij is één van de weinige mannen op onze werkvloer en valt op doordat hij heel attent is. Danny heeft oog voor juist die kleine dingen die anderen vaak missen. Heel fijn om zo’n frisse blik in ons receptieteam te hebben.

Danny over Boutique Hotel Corona:
Werken in een klein maar gedreven en gezellig team is waarom werken bij Boutique Hotel Corona zo leuk is. De gast staat voor ons altijd op nummer 1. Wij zorgen er met ze allen voor dat u, de gast het zo leuk mogelijk heeft hier bij ons. Het leuke van ons team is dat wij elkaar goed aanvullen en elkaar naar een hoger niveau brengen. Wilt u deze gezelligheid zelf meemaken dan nodigen wij u graag uit om eens een keer langs te komen.

Rosanna

Rosanna is hardwerkend, bescheiden en bovenal heel gezellig. Ze heeft een aanstekelijke vrolijkheid waardoor zij een prettige invloed heeft op het team. Rosanna draagt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en vindt het dagelijks opnieuw een spannende aangelegenheid om ervoor te zorgen dat haar arrival kamers op tijd gereed zijn. Natuurlijk lukt haar dit altijd, daarnaast is zij altijd bereid om ook haar collega’s een handje te helpen waar nodig is.

Rosanna over Boutique Hotel Corona:

Ik vind het leuk om bij Boutique Hotel Corona te werken omdat ik werk met mensen van verschillende nationaliteiten. Ondanks dat iedereen verschillende achtergronden heeft, zijn we een leuk team en focussen we op een goede samenwerking. En soms hebben we leuke uitjes na werk op de planning staan :) 

Wienai

Als Wienai ons hotel binnenstapt is meteen iedereen vrolijk! Hij draagt een bepaalde aanstekelijkheid met zich mee die hij onbewust overbrengt op zowel personeel als hotelgasten. Hij straalt plezier uit, is altijd proactief in zijn werk, zeer oplossingsgericht en een echte teamplayer.
Wienai is het meest commercieel van ons allemaal, alleen hij krijgt het voor elkaar om dikke winst te maken op een postzegel.

In 2018 heeft hij een kwalificerende stage bij ons afgerond en is vervolgens als parttimer ons receptieteam blijven versterken, daar zijn we heel blij mee!

Wienai over Boutique Hotel Corona:
Het leukste aan werken bij Boutique Hotel Corona is dat wij een kleinschalig en persoonlijk hotel zijn. Het gehele team is met elkaar verbonden en wij kunnen elkaar op alles vertrouwen.

Tammy

Tammy is een enthousiaste, zorgzame en lieve dame die graag voor iedereen klaar staat. Zo helpt ze je graag met het elegant opsteken van je haar maar zeker ook gedurende de dag met de kamerschoonmaak.
Op vrijdagmiddag neemt zij standaard iets lekkers mee voor het gehele team, wat zij ook nog eens ’s ochtendsvroeg voor werktijd thuis heeft staan bereiden!

Tammy over Boutique Hotel Corona:
Ik werk graag bij Boutique Hotel Corona om de gasten een prettig verblijf te laten beleven. Daarom is het belangrijk dat de kamers er zeer goed verzorgd uitzien en hygiënisch zijn. Als de kamers er goed uitzien, dan geeft dat een bevredigend gevoel. 

Inga

Inga is bescheiden en een stille werker. Je merkt niet altijd dat ze er is, als ze er is in positieve zin.
Ondanks haar jonge gezin zorgt ze ervoor dat ze zoveel mogelijk uren kan besteden aan het werken bij ons. Ook Inga had geen ervaring opgedaan voordat ze in ons Housekeeping team kwam maar ze leert graag en de rest van de dames begeleiden haar met plezier.