Wie zijn wij?

Als gast bij Boutique Hotel Corona kom je niet alleen voor onze geweldige locatie middenin het stadscentrum.
Wij staan namelijk bekend om onze gastvrije service en dienstverlening. Wilt u meer informatie over de stad of bent u benieuwd naar onze restaurantaanbevelingen? Een bijzondere verrassing op de kamer of een teamuitje dat georganiseerd moet worden? Vraag het ons gerust, (bijna) niets is te gek.

Het is onze missie om u zich bij ons thuis te laten voelen en een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Zowel voor als achter de schermen staan onze teams met veel passie en plezier voor u klaar!

Nieuwsgierig naar wie wij zijn? We stellen ons graag aan u voor.

Vasilka

Vasilka is lief en heel attent, op speciale gelegenheden zorgt zij altijd voor een bloemetje, kleinigheidje of lekkernij. Ze klaagt nooit maar is helaas wel een beetje een pechvogel. Ze stoot bijvoorbeeld haar hoofd tijdens het schoonmaken van de douche of sluit zichzelf per ongeluk buiten. Gelukkig kan ze er achteraf altijd wel weer om lachen.

In de Housekeeping had zij nog niet eerder gewerkt maar met hulp van collega’s functioneert zij nu als een volleerd kamerdame en zijn haar kamers altijd spic en span. Sinds 2020 versterkt zij ons Housekeeping team en dat hebben we nu inmiddels met plezier kunnen uitbreiden naar een fulltime contract, beide partijen blij!


Vasilka over Boutique Hotel Corona:
Wij zijn een tophotel in Den Haag met alleen maar toppers in het team. Nu & volgend jaar & in de toekomst!

Amber

Amber is een lieve, warme en vooral loyale meid. Zij werkt inmiddels al ruim 5 jaar bij ons hotel en is echt een onmisbare kracht geworden. Amber is heel begripvol, geduldig en denkt graag mee of past zich aan waar nodig is.
Inmiddels is zij bekroond tot leermeester en het aanspreekpunt binnen ons receptieteam geworden voor stagiaires. Wij geven ook altijd bij onze nieuwe medewerkers / stagiaires aan dat Amber hét voorbeeld van de Front Office functie bij ons hotel is. Zij doet graag haar uiterste best om haar kennis van de afgelopen jaren over te brengen en medewerkers te laten groeien in hun functioneren.


Amber over Boutique Hotel Corona:
Het leukste aan werken bij Boutique Hotel Corona is het team. Binnen het team hebben we alles voor elkaar over en we kunnen elkaar blind vertrouwen. Daarnaast is er ruimte om jezelf continu te ontwikkelen en wordt er enorm in je geloofd als persoon.

Meyke

Meyke is trouw, lief en geduldig. Inmiddels maakt zij ruim 4 jaar deel uit van ons Housekeeping team en is zij een zeer gewaardeerde medewerkster binnen ons bedrijf. Haar hotelkamers zijn altijd uitermate netjes.
Ook al maken we regelmatig grapjes over het feit dat ze klein van stuk is, zij laat zich niet gek maken en klagen hoor je haar nooit. Ze is flexibel en we kunnen echt altijd op haar rekenen. Haar geduld en bescheidenheid zijn een mooie tegenhanger voor de rest van ons Housekeeping team.

Meyke over Boutique Hotel Corona:
Ik heb verschillende veranderingen meegemaakt in het hotel. Het gebouw is groter geworden en de kamers ondergingen renovaties.
Ondanks de cultuurverschillen in het team, is de sfeer en de samenwerking fijn binnen ons team. Verder willen wij als team graag een nieuwe collega verwelkomen, daarom vind ik dat wij een leuk team zijn. Ik hoop dat ik nog lang kan blijven werken bij Boutique Hotel Corona.

Jeffry

Al van kleins af aan komt Jeffry bij Boutique Hotel Corona over de vloer. Zijn vader Jan is in de afgelopen 25 jaar als Technische Dienst werkzaam geweest voor ons hotel en inmiddels sinds vorig jaar met pensioen. In de afgelopen jaren heeft hij zijn zoon Jeffry mee op sleeptouw genomen met als doel hem het algemeen onderhoud van ons hotel te laten verzorgen.

Voor Jeffry is niets teveel gevraagd. Hij is een harde werker en doet zijn uiterste best om het werk zo goed mogelijk uit te voeren. Jeffry is een tikkeltje eigenwijs en gaat soms iets teveel op in zijn werk, niet alleen omdat hij het leuk vindt maar ook omdat hij gaandeweg nog steeds lerende is en het graag opgelost krijgt. Hij zal een nee niet snel accepteren maar gezien het dagelijks varieert van kleine tot grote klussen, moet er soms ook hulp van professionals bij komen kijken. Gelukkig is het lijntje met zijn vader Jan heel kort en kan Jan hem nog met alle plezier komen helpen als de klussen wat ingewikkelder blijken te zijn. Samen komen zij zelfs tijdens de avonduren en weekenden terug als iets écht niet kan wachten. Dat is iets wat we enorm koesteren.

Als enige vrijgezelle jongeman heeft hij niets te klagen in beide teams vol met vrouwen en haalt hij graag bij binnenkomst een kopje koffie voor je.

Jeffry over Boutique Hotel Corona:
Ik vind het leuk om bij Boutique Hotel Corona te werken omdat er elke dag een nieuwe uitdaging op mij staat te wachten. Dagelijks liggen er klussen voor mij klaar die ik kan oppakken. Ik vind het leuk om het hotel te onderhouden en ervoor te zorgen dat het er elke dag tiptop bij staat.
Mocht u een keer langslopen, kijk dan vooral een keer naar de gevel want ik vind dat mijn bloemen er altijd erg mooi bij staan.

Britt

Britt is lief, nuchter, realistisch en goed benaderbaar voor zowel gasten als collega’s. Sinds januari 2022 is Britt onderdeel van ons leuke receptieteam, dagelijks doet zij haar uiterste best om de dienst goed draaiende te houden en ze is altijd bereid om met ons mee te denken en daarbij in te spelen op de behoeftes van onze gasten. Ondanks dat zij geen werkervaring in de hotelbranche had opgedaan voordat ze bij ons kwam, heeft zij inmiddels laten zien dat gastvrijheid op hoog niveau in haar zit en heeft zij aan motivatie geen gebrek. Iedere dag leert ze weer nieuwe dingen en we zijn blij met haar als aanvulling op ons team.

Britt over Boutique Hotel Corona:
Boutique Hotel Corona is werk waar je met trots naar binnen loopt, het is een feestje om het pand in te lopen en te weten dat er een topteam voor je klaar staat. Ook krijg je bij Boutique Hotel Corona de kans om alles te leren over de hotellerie en te groeien! En dit alles binnen een team waar hard werken en gezelligheid hand in hand gaan!

Ingrida

Ingrida is erg kritisch, betrouwbaar en heeft hart voor haar werk. Als je haar voor het eerst ontmoet ben je ‘impressed’. Niet alleen door haar altijd verzorgde voorkomen maar ook wegens haar supersnelle manier van werken, collega’s noemen haar ook wel de tornado van ons hotel.
Zij maakt onze hotelbedden zó strak op, dat lukt zelden iemand zo goed als haar!

Naast haar kwaliteiten in het werk zorgt Ingrida ook voor een goede dosis humor op de vloer, iets wat je goed kan gebruiken tijdens een drukke werkdag.
Voor ons is zij sinds haar komst in 2019 een absoluut onmisbare kracht geworden.


Ingrida over Boutique Hotel Corona:
Ik vind het leuk om te werken bij Boutique Hotel Corona omdat ik hier mijn eigen plekje heb gevonden, geweldige mensen heb leren kennen en me gewaardeerd voel. Mijn team is fantastisch, elke dag is anders, ons management is top en het beste wat ik ooit ervaren heb. De jonge mensen bij de receptie zijn lief en behulpzaam, dus in één woord: hier voel ik mij thuis!

Lisa

Als iemand Boutique Hotel Corona op haar duimpje kent, dan is het Lisa wel! Zij is in 2015 bij ons begonnen als receptioniste en mede door haar harde werk in de afgelopen jaren doorgegroeid. Van Front Office Supervisor naar Assistent Hotelmanager en sinds 1 oktober 2022 vervult zij de rol van General Manager waarbij zij de volledige eindverantwoordelijkheid draagt.

Lisa’s oog voor detail en perfectionisme maakt dat niets haar ontgaat. We kunnen altijd op haar terugvallen en door haar stressbestendige en georganiseerde karakter, zorgt zij ervoor dat alle processen – zowel voor als achter de schermen - vlekkeloos verlopen. Met haar stralende lach en opgewekte voorkomen is zij een voorbeeld voor iedereen. Voor de medewerkers heeft Lisa altijd een luisterend oor en goed advies, maar toch is ze ook streng waar nodig.

Lisa over Boutique Hotel Corona:
Toen ik in 2015 bij Boutique Hotel Corona begon stond het hotel er heel anders bij dan nu. In de afgelopen jaren is er ontzettend veel gebeurd. Het aantal kamers hebben we verdubbeld naar 72 stuks en we hebben een grootscheepse renovatie achter de rug. De organisatie hebben we op veel fronten geprofessionaliseerd en we zijn daar tot op de dag van vandaag nog druk mee bezig. Ontzettend trots op het geweldige team wat we in de afgelopen tijd hebben opgebouwd die allemaal stuk voor stuk hun steentje bij dragen aan het mooie product dat wij hier neer zetten.
Na ruim 7 jaar hard werken waarin ik grotendeels de rechterhand van de Algemeen Directeur was, voelt het voor mij als een bekroning op het mooie werk dat ik als General Manager nu aan het roer sta. We hebben nog heel veel mooie plannen en ik kan niet wachten om die uitdaging samen met ons fantastische team aan te gaan waarbij we Boutique Hotel Corona naar een hoger niveau tillen. 

Wienai

Als Wienai ons hotel binnenstapt is meteen iedereen vrolijk! Hij draagt een bepaalde aanstekelijkheid met zich mee die hij onbewust overbrengt op zowel personeel als hotelgasten. Hij straalt plezier uit, is altijd proactief in zijn werk, zeer oplossingsgericht en een echte teamplayer.
Wienai is het meest commercieel van ons allemaal, alleen hij krijgt het voor elkaar om dikke winst te maken op een postzegel.

In 2018 heeft hij een kwalificerende stage bij ons afgerond en is vervolgens als parttimer ons receptieteam blijven versterken, daar zijn we heel blij mee!

Wienai over Boutique Hotel Corona:
Het leukste aan werken bij Boutique Hotel Corona is dat wij een kleinschalig en persoonlijk hotel zijn. Het gehele team is met elkaar verbonden en wij kunnen elkaar op alles vertrouwen.

Sophie

Sophie is een intelligente, lieve en zachtaardige dame met een (soms iets te) groot inlevingsvermogen. Ze denkt graag met je mee, kan goed luisteren en is heel behulpzaam. Sophie brengt sinds haar komst in 2020 balans in ons Housekeeping team.
Haar kracht is organiseren en ordenen, iets wat zij dagelijks in haar werkzaamheden kan toepassen en ook graag overbrengt op de andere dames van onze Housekeeping.


Sophie over Boutique Hotel Corona:
Een bedrijf waar je je thuis kunt voelen tussen allemaal leuke, hardwerkende collega's.

Merel

We hebben Merel tijdens haar komst in mei 2022 leren kennen als een behulpzame, bescheiden persoonlijkheid die weet van aanpakken en haar werk graag op de best mogelijke manier wil uitvoeren naar zowel gasten als collega’s toe. Problemen oplossen ziet zij als een echte uitdaging!
Merel speelt graag in op de behoeftes van onze gasten, zo is zij ook de eerste die een persoonlijk kaartje schrijft en helpt zij collega’s er met plezier aan herinneren als er bijzondere zaken zijn.
In de afgelopen jaren heeft zij bij de receptie van verschillende Boutique Hotels ervaring opgedaan en neemt deze ervaring mee in haar werkzaamheden bij ons. Ze durft haar mening te geven over bepaalde zaken en kijkt altijd mee waar we verbeteringen door kunnen voeren in onze processen, dat is ontzettend fijn want zo worden we beetje bij beetje nog efficiënter!

Merel over Boutique Hotel Corona:
Boutique Hotel Corona is een hotel in een historisch pand met een geschiedenis en een mooi verhaal in het bruisende Den Haag. Geen dag is hetzelfde en dat maakt het werk dan ook leuk. Zo vind ik het leuk om bezig te zijn met de ontwikkeling, groei en verbetering van hotels. En hoop ook aan dit mooie hotel bij te dragen om het elke dag nog een beetje beter te maken dan het al is.
Ik vind het leuk om onze gasten te verassen en samen met gasten het verblijf zo goed als mogelijk voor te bereiden en een leuk activiteiten programma uit te stippelen. Vraag dan ook gerust om advies als u mij tegenkomt!

Silviya

Silviya is een warme, lieve dame en maakt altijd graag even tijd vrij om te vragen hoe het gaat. Silviya had nog niet eerder werkervaring opgedaan in de Housekeeping, maar heeft ons sinds haar komst in februari 2022 positief verrast met haar schoonmaakkwaliteiten. Ze gaat grondig en vlot te werk met uitstekend resultaat.
Hiernaast is Silviya ook nog eens een geweldige bakster en deelt daarom regelmatig wat lekkers uit in onze kantine.

Silviya over Boutique Hotel Corona:
Ik hou van mijn werk in het Boutique Hotel Corona. We zijn een geweldig team. Hoewel we samen qua afkomsten verschillen, zijn we samen een prachtige regenboog. Voor mij is Boutique Hotel Corona als mijn huis, gevuld met warmte en comfort. 

Anna

Spontaan, vrolijk en gezellig zijn eigenschappen die Anna goed omschrijven. Een lieve meid die absoluut niet houdt van stil zitten en daarom een goede, proactieve werkhouding heeft. Anna gaat enthousiast te werk bij onze receptie en staat altijd klaar voor zowel ons team als onze gasten, geen één klusje is haar te gek.

In 2022 heeft zij haar Travel & Hospitality opleiding afgerond en sinds december 2022 maakt zij onderdeel uit van ons receptieteam. Nu is het tijd om al haar kennis in de praktijk toe te gaan passen. Anna maakt zichzelf graag wegwijs in onze werkprocedures waar wij haar natuurlijk heel graag bij helpen en ondersteunen. Met haar fijne capaciteiten en gastvrije instelling zien wij een mooie toekomst voor haar in het verschiet waarbij wij haar veel kunnen leren. 


Anna over Boutique Hotel Corona:
Ik ben heel blij dat ik bij Boutique Hotel Corona mag werken en ik doe mijn werk ook altijd met veel plezier. Het leuke aan het werk hier is dat het een sfeervol en gezellig hotel is. Dat is te merken onder de gasten en natuurlijk ook bij het team zelf. Het team bestaat uit allemaal toppers waar ik nog veel van kan leren, het is een eer om deel van het superleuke team uit te maken. Ik kijk er naar uit om nog veel meer te leren over de hotellerie en dat ik nog veel gasten mag helpen.

Rosanna

Rosanna is hardwerkend, bescheiden en bovenal heel gezellig. Ze heeft een aanstekelijke vrolijkheid waardoor zij een prettige invloed heeft op het team. Rosanna draagt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en vindt het dagelijks opnieuw een spannende aangelegenheid om ervoor te zorgen dat haar arrival kamers op tijd gereed zijn. Natuurlijk lukt haar dit altijd, daarnaast is zij altijd bereid om ook haar collega’s een handje te helpen waar nodig is.
Wij zijn blij dat we haar sinds februari 2022 hebben mogen toevoegen aan ons Housekeeping team.

Rosanna over Boutique Hotel Corona:

Ik vind het leuk om bij Boutique Hotel Corona te werken omdat ik werk met mensen van verschillende nationaliteiten. Ondanks dat iedereen verschillende achtergronden heeft, zijn we een leuk team en focussen we op een goede samenwerking. En soms hebben we leuke uitjes na werk op de planning staan :) 

Danny

Onze Danny is een oude ster en terug van weggeweest. Hij is tot 2016 een aantal jaar werkzaam geweest bij ons als onder andere restaurantmedewerker, Front Office medewerker en heeft zijn carriere destijds beëindigd als nachtportier. Hij is er even uit geweest maar miste de hotellerie en prettige werksfeer waardoor hij toch besloot om in 2022 opnieuw te solliciteren. Dat zien we als een groot compliment en vinden we bovenal erg leuk.

Danny is nieuwsgierig en een tikkeltje eigenwijs, wat ervoor zorgt dat hij graag creatieve oplossingen weet te vinden voor onverwachte problemen. Een harder werker die altijd bereid is om mee te denken en vooruit te kijken. Hij is één van de weinige mannen op onze werkvloer en valt op doordat hij heel attent is. Danny heeft oog voor juist die kleine dingen die anderen vaak missen. Heel fijn om zo’n frisse blik terug in ons receptieteam te hebben.

Danny over Boutique Hotel Corona:
Werken in een klein maar gedreven en gezellig team is waarom werken bij Boutique Hotel Corona zo leuk is. De gast staat voor ons altijd op nummer 1. Wij zorgen er met ze allen voor dat u, de gast het zo leuk mogelijk heeft hier bij ons. Het leuke van ons team is dat wij elkaar goed aanvullen en elkaar naar een hoger niveau brengen. Wilt u deze gezelligheid zelf meemaken dan nodigen wij u graag uit om eens een keer langs te komen.

Tammy

Tammy is een enthousiaste, zorgzame en lieve dame die graag voor iedereen klaar staat. Zo helpt ze je graag met het elegant opsteken van je haar maar zeker ook gedurende de dag met de kamerschoonmaak.
Op vrijdagmiddag neemt zij standaard iets lekkers mee voor het gehele team, wat zij ook nog eens ’s ochtendsvroeg voor werktijd thuis heeft staan bereiden!

Tammy over Boutique Hotel Corona:
Ik werk graag bij Boutique Hotel Corona om de gasten een prettig verblijf te laten beleven. Daarom is het belangrijk dat de kamers er zeer goed verzorgd uitzien en hygiënisch zijn. Als de kamers er goed uitzien, dan geeft dat een bevredigend gevoel. 

Crestel

Crestel is sinds September 2022 bij ons receptieteam gekomen en heeft al eerder ervaring opgedaan in een ander Boutique Hotel. Dat is fijn, wat zij was al bekend met ons reserveringsysteem en daarnaast begrijpt ze goed wat belangrijk is in een kleinschalig hotel.

Crestel springt sinds de eerste dag in het diepe, neemt zonder aarzelen de telefoon op en staat gasten graag te woord. Zij doet haar uiterste best om de werkprocessen goed onder controle te krijgen en dit gaat elke dag beter. Crestel stelt zich altijd flexibel op en ze ondersteunt graag bij de baliewerkzaamheden, dat maakt het werken met haar prettig. Ondanks haar rustige karakter en bescheidenheid, valt het ons in de positieve zin op dat zij tot de leukste gesprekken komt met onze gasten en daarbij haar lach gezellig aanstekelijk is.

Crestel over Boutique Hotel Corona:
Ik ben blij dat ik deel kan uitmaken van het team van Boutique Hotel Corona met gezellige collega’s.
Elke dag is het een nieuwe uitdaging met leuke momenten met gasten maar ook het samenwerken met mijn collega’s. Daarnaast vind ik het geweldig om elke dag wat nieuws te leren en mezelf te blijven ontwikkelen binnen het bedrijf en op die manier onze gasten een prettig verblijf te laten ervaren bij ons.

JayJay

JayJay is onze nieuwste aanwinst en sinds 12 januari 2023 gestart met zijn stage bij onze receptie. Hij heeft al eerder stage gelopen in een vergelijkbaar hotel en zal bij ons zijn horizon gaan verbreden. JayJay is er nog maar net maar voelt zich vanaf het eerste moment goed op zijn plek. Hij is nieuwsgierig, leergierig, pakt zaken snel op, neemt initiatief en toont lef. Kortom, een gemotiveerde jongeman die zin heeft om te werken en tegelijkertijd te leren. Daarvoor is hij bij ons aan het goede adres!  

JayJay over Boutique Hotel Corona:
Wat ik zo leuk vind aan stage lopen bij Boutique Hotel Corona is dat ze mij vanaf het eerste moment met open armen hebben ontvangen. Het team is erg gezellig en ze werken hier echt als een familie, wat een warm en fijn gevoel geeft en uitstraalt. Iedereen wilt mij helpen en zorgen dat ik zoveel mogelijk leer maar op een fijn tempo. Ik zou Boutique Hotel Corona zeker aanraden aan studenten die nog een stageplek zoeken.