Wie zijn wij?

Als gast bij Boutique Hotel Corona kom je niet alleen voor onze geweldige locatie middenin het stadscentrum.
Wij staan namelijk bekend om onze gastvrije service en dienstverlening. Wilt u meer informatie over de stad of bent u benieuwd naar onze restaurantaanbevelingen? Een bijzondere verrassing op de kamer of een teamuitje dat georganiseerd moet worden? Vraag het ons gerust, (bijna) niets is te gek.

Het is onze missie om u zich bij ons thuis te laten voelen en een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Zowel voor als achter de schermen staan onze teams met veel passie en plezier voor u klaar!

Nieuwsgierig naar wie wij zijn? We stellen ons graag aan u voor.

Vasilka

Vasilka is lief en heel attent, op speciale gelegenheden zorgt zij altijd voor een bloemetje, kleinigheidje of lekkernij. Ze klaagt nooit maar is helaas wel een beetje een pechvogel. Ze stoot bijvoorbeeld haar hoofd tijdens het schoonmaken van de douche of sluit zichzelf per ongeluk buiten. Gelukkig kan ze er achteraf altijd wel weer om lachen.

In de Housekeeping had zij nog niet eerder gewerkt maar met hulp van collega’s functioneert zij nu als een volleerd kamerdame en zijn haar kamers altijd spic en span. Sinds 2020 versterkt zij ons Housekeeping team en dat hebben we nu inmiddels met plezier kunnen uitbreiden naar een fulltime contract, beide partijen blij!


Vasilka over Boutique Hotel Corona:
Wij zijn een tophotel in Den Haag met alleen maar toppers in het team. Nu & volgend jaar & in de toekomst!

Jeffry

Zijn vader Jan die inmiddels met pensioen is, heeft het stokje van onze Technische Dienst doorgegeven aan Jeffry. Al van kleins af aan komt hij bij Boutique Hotel Corona over de vloer, waardoor hij nu het hotel als zijn broekzak kent.

Voor Jeffry is niets teveel gevraagd! Hij is een harde werker, heel betrouwbaar en heeft een groot loyaliteitsniveau naar zowel ons hotel als collega’s toe. Hij komt zelfs terug van zijn weekend of vakantie als iets écht niet kan wachten. Jeffry zorgt ervoor dat alle technische mankementen worden opgelost en denkt graag met de organisatie mee hoe we kunnen verbeteren op dit vlak.

Als enige vrijgezelle jongeman heeft hij niets te klagen in beide teams vol met vrouwen en haalt hij graag bij binnenkomst een kopje koffie voor je.

Amber

Amber is een lieve, warme en vooral loyale meid. Zij werkt inmiddels al bijna 4 jaar bij ons hotel en is echt een onmisbare kracht geworden. Amber is heel begripvol, geduldig en denkt graag mee of past zich aan waar nodig is.
Inmiddels is zij bekroond tot leermeester en het aanspreekpunt binnen ons receptieteam geworden voor stagiaires. Wij geven ook altijd bij onze nieuwe medewerkers / stagiaires aan dat Amber hét voorbeeld van de Front Office functie bij ons hotel is.


Amber over Boutique Hotel Corona:
Het leukste aan werken bij Boutique Hotel Corona is het team. Binnen het team hebben we alles voor elkaar over en we kunnen elkaar blind vertrouwen. Daarnaast is er ruimte om jezelf continu te ontwikkelen en wordt er enorm in je geloofd als persoon.

Ingrida

Ingrida is erg kritisch, betrouwbaar en heeft hart voor haar werk. Als je haar voor het eerst ontmoet ben je ‘impressed’. Niet alleen door haar altijd verzorgde voorkomen maar ook wegens haar supersnelle manier van werken, collega’s noemen haar ook wel de tornado van ons hotel.
Zij maakt onze hotelbedden zó strak op, dat lukt zelden iemand zo goed als haar!

Naast haar kwaliteiten in het werk zorgt Ingrida ook voor een goede dosis humor op de vloer, iets wat je goed kan gebruiken tijdens een drukke werkdag.
Voor ons is zij sinds haar komst in 2019 een absoluut onmisbare kracht geworden.

Mariëlle

Mariëlle is als directeur van Boutique Hotel Corona een krachtige vrouw met een positieve en realistische instelling. Bij haar is het glas altijd halfvol en is niks haar te gek, overal is een oplossing voor te vinden.

Mariëlle zorgt ervoor dat de lijntjes kort blijven, in beide teams geeft zij iedereen de ruimte om meer te leren en ieder voor zich uit zijn / haar comfortzone kan stappen.
Zij geeft iedereen vertrouwen in het werk en is zeer attent, niet alleen gastvrijheid is voor haar belangrijk maar ook de sfeer binnen onze teams. Met Sinterklaas maakt zij bijvoorbeeld een gedicht over het team en bij afwezigheid wegens griep stuurt ze graag een verrassing per post om je een beetje op te vrolijken.     

Mariëlle over Boutique Hotel Corona:
Toen ik in 2017 hier begon als directeur was Boutique Hotel Corona een heel ander hotel dan nu. Het was voor mij een enorme uitdaging om mij bezig te houden met zowel de renovatie / uitbreiding als tegelijkertijd ook met het runnen van de ‘normale’ operatie. Veel verantwoordelijkheid en verschillende ballen hooghouden. In de afgelopen jaren hebben wij met elkaar zo ontzettend veel bereikt en daar ben ik enorm trots op! Boutique Hotel Corona is voor mij een tweede thuis en voelt als mijn eigen zaak. Zelfs na bijna 5 jaar is geen dag hetzelfde en zijn er nog steeds momenten waarop ik denk, ‘Ok, dit hebben we nog nooit meegemaakt. Hoe gaan we dit oplossen?’. Die dynamiek en natuurlijk het geweldige team wat we in de afgelopen jaren hebben opgebouwd, maakt Boutique Hotel Corona de leukste werkplek die er is.

Ania

Ania is oplettend en recht voor z’n raap. Zij is sinds 2019 werkzaam bij ons en als jongste van ons Housekeeping team niet bang om haar mening te geven. Ze heeft oog voor detail in haar werk en vindt het belangrijk dat alles in goede banen wordt geleid.
Ania zul je zelden tegenkomen zonder haar waterfles. Doordat zij altijd bezig is om voldoende water op een dag binnen te krijgen, maakt ze onbewust het team erop alert dat ook zij genoeg drinken op een dag. Niet geheel onbelangrijk!

Meyke

Meyke is trouw, lief en geduldig. Inmiddels maakt zij ruim 3 jaar deel uit van ons Housekeeping team en is zij een zeer gewaardeerde medewerkster binnen ons bedrijf. Haar hotelkamers zijn altijd uitermate netjes.
Ook al maken we regelmatig grapjes over het feit dat ze klein van stuk is, zij laat zich niet gek maken en klagen hoor je haar nooit. Ze is flexibel en we kunnen echt altijd op haar rekenen. Haar geduld en bescheidenheid zijn een mooie tegenhanger voor de rest van ons Housekeeping team.


 

Wienai

Als Wienai ons hotel binnenstapt is meteen iedereen vrolijk! Hij draagt een bepaalde aanstekelijkheid met zich mee die hij onbewust overbrengt op zowel personeel als hotelgasten. Hij straalt plezier uit, is altijd proactief in zijn werk, zeer oplossingsgericht en een echte teamplayer.
Wienai is het meest commercieel van ons allemaal, alleen hij krijgt het voor elkaar om dikke winst te maken op een postzegel.

In 2018 heeft hij een kwalificerende stage bij ons afgerond en is vervolgens als parttimer ons receptieteam blijven versterken, daar zijn we heel blij mee!

Wienai over Boutique Hotel Corona:
Het leukste aan werken bij Boutique Hotel Corona is dat wij een kleinschalig en persoonlijk hotel zijn. Het gehele team is met elkaar verbonden en wij kunnen elkaar op alles vertrouwen.

Charlotte

Charlotte wordt ook wel de ‘inspector gadget’ van ons team genoemd, zij heeft altijd alles in de gaten en organiseert graag de boel. Dit komt allemaal goed van pas in haar functie van Shiftleader Front Office bij onze receptie.  
Zij heeft de opleiding International Hotel Management gevolgd aan de Universiteit van Breda. Sinds haar komst in 2019 verrijkt zij ons receptieteam met haar kwaliteiten.

Charlotte is oplossingsgericht en heel goed met bijzondere situaties (elke dag in tenslotte anders bij ons!), waarbij haar aanpak vlot en doortastend is.
Wij kunnen altijd op haar rekenen, ze pakt graag en snel nieuwe dingen op, zit niet stil en kijkt vooruit. Naast haar dagelijkse werkzaamheden dagen wij haar graag uit om organisatiebreed mee te denken, waarbij zij bijvoorbeeld ook bezig is met een stukje optimalisatie van de Housekeeping.


Charlotte over Boutique Hotel Corona:
Een mooi hotel op een prachtige locatie met een hecht en sterk team waar je wordt gehoord, je je ideeën mag delen en waar ik mij echt thuis voel.

Rosanna

Rosanna is hardwerkend, bescheiden en bovenal heel gezellig. Ze heeft een aanstekelijke vrolijkheid waardoor zij een prettige invloed heeft op het team. Rosanna draagt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en vindt het dagelijks opnieuw een spannende aangelegenheid om ervoor te zorgen dat haar arrival kamers op tijd gereed zijn. Natuurlijk lukt haar dit altijd, daarnaast is zij altijd bereid om ook haar collega’s een handje te helpen waar nodig is.

Rosanna over Boutique Hotel Corona:

Ik vind het leuk om bij Boutique Hotel Corona te werken omdat ik werk met mensen van verschillende nationaliteiten. Ondanks dat iedereen verschillende achtergronden heeft, zijn we een leuk team en focussen we op een goede samenwerking. En soms hebben we leuke uitjes na werk op de planning staan :) 

Britt

Britt is lief, nuchter, realistisch en goed benaderbaar voor zowel gasten als collega’s. Sinds januari 2022 is Britt onderdeel van ons leuke receptieteam, dagelijks doet zij haar uiterste best om de dienst goed draaiende te houden en ze is altijd bereid om met ons mee te denken en daarbij in te spelen op de behoeftes van onze gasten. Ondanks dat zij geen werkervaring in de hotelbranche had opgedaan voordat ze bij ons kwam, heeft zij inmiddels laten zien dat gastvrijheid op hoog niveau in haar zit en heeft zij aan motivatie geen gebrek. Iedere dag leert ze weer nieuwe dingen en we zijn blij met haar als aanvulling op ons team.

Britt over Boutique Hotel Corona:
Boutique Hotel Corona is werk waar je met trots naar binnen loopt, het is een feestje om het pand in te lopen en te weten dat er een topteam voor je klaar staat. Ook krijg je bij Boutique Hotel Corona de kans om alles te leren over de hotellerie en te groeien! En dit alles binnen een team waar hard werken en gezelligheid hand in hand gaan!

Lisa

Als iemand Boutique Hotel Corona op haar duimpje kent, dan is het Lisa wel! Zij is in 2015 bij ons begonnen als receptioniste en mede door haar harde werk in de afgelopen jaren doorgegroeid tot Assistent Hotelmanager. Met haar 27 jaar is zij verantwoordelijk voor de volledige operationele gang van zaken in ons hotel. Lisa’s oog voor detail en perfectionisme maakt dat niets haar ontgaat. We kunnen altijd op haar terugvallen en door haar stressbestendige en georganiseerde karakter, zorgt zij ervoor dat alle processen vlekkeloos verlopen. Als eerste aanspreekpunt voor de medewerkers heeft zij altijd een luisterend oor en goed advies, maar is ook streng waar nodig.

Lisa is met haar stralende lach en opgewekte voorkomen een voorbeeld voor onze teams en we hopen nog lang van haar te mogen genieten!


Lisa over Boutique Hotel Corona:
Inmiddels heb ik een lange loopbaan afgelegd binnen Boutique Hotel Corona. Ooit begonnen in 2015 als medewerker Front Office en nu, ruim 6 jaar later, vul ik de functie alweer 2 jaar in van Assistent Hotelmanager (deze functie bestond niet eens toen ik hier begon!) en ben ik de rechterhand van Mariëlle.

Er is zoveel gebeurd in de afgelopen jaren, we zijn verdubbeld in het aantal kamers en gaan professionaliseren op alle fronten. Ik vind het heerlijk om hier dagelijks mee bezig te zijn, onze teams uit te blijven dagen en het aanspreekpunt te zijn in de dagelijkse operatie.
Als onderdeel van het management vind ik het belangrijk dat iedereen gehoord wordt, er altijd ruimte is voor eigen inbreng en ontwikkeling.
Met ons fantastische team is werken bij Boutique Hotel Corona echt een feestje, zeker als je net zoals wij houdt van hospitality, een uitdaging en dynamiek in het werk.
  

Sophie

Sophie is een intelligente, lieve en zachtaardige dame met een (soms iets te) groot inlevingsvermogen. Ze denkt graag met je mee, kan goed luisteren en is heel behulpzaam. Sophie brengt sinds haar komst in 2020 balans in ons Housekeeping team.
Haar kracht is organiseren en ordenen, iets wat zij dagelijks in haar werkzaamheden kan toepassen en ook graag overbrengt op de andere dames van onze Housekeeping.


Sophie over Boutique Hotel Corona:
Een bedrijf waar je je thuis kunt voelen tussen allemaal leuke, hardwerkende collega's.

Nathaly

Nathaly is dapper, vriendelijk en leergierig. Een uitdaging gaat zij niet uit de weg, want zij is kort geleden in 2021 verhuisd van Aruba naar Nederland om hier haar leven verder op te bouwen.

Het is voor Nathaly een dagelijkse bezigheid om de Nederlandse taal te begrijpen en leren, hier doet zij keihard haar best voor. Zij heeft al wat ervaring opgedaan in de hotellerie en wil dit graag uitbreiden bij ons in het hotel. Service en dienstverlening zijn dingen waar zij zich graag in wil ontwikkelen. Wij waarderen haar mentaliteit en helpen haar met veel plezier om haar doelen te verwezenlijken.

Nathaly over Boutique Hotel Corona:
Het leuke aan werken bij Boutique Hotel Corona is het team. Iedereen staat open om je te helpen en nemen daar ook echt hun tijd voor. Het hotel bevindt zich in een supermooie omgeving met van alles om te doen.  

Silviya

Silviya is een warme, lieve dame en maakt altijd graag even tijd vrij om te vragen hoe het gaat. Silviya had nog niet eerder werkervaring opgedaan in de Housekeeping, maar heeft ons positief verrast met haar schoonmaakkwaliteiten. Ze gaat grondig en vlot te werk met uitstekend resultaat.
Hiernaast is Silviya ook nog eens een geweldige bakster en deelt daarom regelmatig wat lekkers uit in onze kantine.