B.I.T. Grill & Café

Op onze begane grond vindt u ‘the Best in Town’ a.k.a. B.I.T. Grill & Café. In dit ongedwongen en sfeervolle restaurant met een stoere uitstraling kunt u de hele dag terecht voor de beste gerechten uit de Josper Grill. De ervaren brigade staat klaar om u van dienst te zijn; van het ontbijt, een heerlijke koffie, een (zakelijke) lunch tot aan een laat diner na een bezoek aan het theater- of de filmvoorstelling.

Het bundelen van de krachten van de twee doorgewinterde ondernemers brengt een concept welke voornamelijk gericht is op rundvlees, maar uiteraard wordt de visliefhebber en vegetariër niet vergeten. De hoogste kwaliteit van de gerechten is het uitgangspunt van B.I.T. Grill & Café. Geniet hier van de beste Rib Roast en Entrecôte Double van het Ierse Beef, of ervaar de ‘gewoon goede smaak’ van de (vega) classic Gourmet burger.

Wij zijn zeer trots dat B.I.T. Grill & Café deel uitmaakt van ons hotel, gezien zij ook succesvol zijn in het naleven van de gezellige en moderne sfeer die wij graag dagelijks met ons team creëren in ons hotel.

Voor de meest recente informatie over de COVID-19 maatregelen die betrekking hebben op het restaurant, zie COVID-19.

Bekijk menukaart (PDF)