Update COVID-19 pandemie

Update 16-03-2020

Geachte gast,

Helaas heeft ons in-house restaurant B.I.T. Grill and Café haar deuren moeten sluiten voor gasten van buitenaf. Boutique hotel Corona blijft vooralsnog geopend en voor onze hotelgasten wordt dagelijks een vers ontbijt gefaciliteerd. Vraag hiernaar bij de receptie voor mogelijkheden, wij denken graag met u mee.

Wij bieden u onze oprechte excuses aan voor het eventuele ongemak. Wij proberen er alles aan te doen om uw verblijf bij ons zo aangenaam mogelijk te maken.
Indien u iets nodig heeft tijdens uw verblijf horen wij dat heel graag. U kunt hier altijd nummer 9 vanuit de kamer voor bellen. 

Alvast ontzettend bedankt voor uw begrip en vertrouwen in Boutique hotel Corona.

Met gastvrije groet,

Team Boutique hotel CoronaUpdate 14-03-2020

Geachte gast,

Graag informeren wij u over de manier waarop wij bij Boutique Hotel Corona omgaan met het COVID-19 virus.

Zoals u wellicht weet wordt er dagelijks vanuit het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid & Milieu) informatie bekend gemaakt en advies gegeven over hoe inwoners en organisaties in Nederland het beste met deze gevoelige kwestie om moeten gaan. Wij volgen deze richtlijnen door de volgende stappen te ondernemen:

Hygiënische procedures bij Boutique Hotel Corona

 • Wij vermijden het fysieke contact tussen gasten en werknemers zoveel mogelijk. Waar wij u normaliter graag begroeten met een hand, doen wij dit vanaf heden met enkel een glimlach.
   
 • Wij vragen u om zoveel mogelijk met een betaalpas te betalen, zodat risico’s uit de weg genomen kunnen worden.
   
 • Als stadshotel adviseren wij alle interne - en externe gasten om zoveel mogelijk de handen te wassen wanneer zij van buitenaf komen of fysiek contact hebben gehad met anderen. Uiteraard hebben wij buiten onze hotelkamers hiervoor openbare toiletten ter beschikking in ons inpandig restaurant BIT.
   
 • Hygiëne is bij ons altijd al enorm belangrijk. Wij streven er dagelijks naar om al onze hotelkamers en algemene ruimtes tot in de kleinste details grondig te reinigen. Dit blijven wij zo doen waarbij wij extra controle op de schoonmaak uitvoeren, zodat we risico’s zoveel mogelijk kunnen uitsluiten.
   

Uw reservering bij Boutique Hotel Corona

 • De bestaande reserveringen bij Boutique Hotel Corona zullen vanuit onze kant niet geannuleerd worden. Onze gasten kunnen bij boekingen met een flexibel tarief tot 48 uur voor aankomst kosteloos annuleren (voor groepsreserveringen hanteren wij andere voorwaarden, contacteer hiervoor de receptie via welkom@corona.nl of +31(0)70 363 7930). Voor boekingen met niet-restitueerbare voorwaarden en waarbij een vooruitbetaling voldaan is, vragen wij om direct contact op te nemen met de receptie om de mogelijkheden te bespreken.
   
 • Komt u bij ons overnachten en heeft u specifieke vragen over onze procedures betreft het COVID-19 virus? Dan vragen wij u om contact op te nemen met onze Assistent Hotelmanager Lisa Muller (lmuller@corona.nl).
   

Wij vertrouwen erop dat u zelf de verantwoordelijkheid neemt om in te schatten of u in gezonde toestand ons hotel kunt bezoeken. De gezondheid (en veiligheid) van onze gasten en medewerkers staat bij ons op nummer 1.

Wij willen via deze weg al onze gasten bedanken voor het vertrouwen in Boutique Hotel Corona en wij hopen u nog steeds te mogen verwelkomen. Met ons team doen wij er in ieder geval alles aan om u een prettig verblijf te bezorgen!

Met gastvrije groeten,

Mariëlle van der Hilst – de Haas
Algemeen directeur