Update COVID-19 pandemie

Update 06-10-2020

Geachte gast,

Sinds 1 juni 2020 is ons inpandige restaurant B.I.T. Grill and Café weer geopend voor bezoekers van buitenaf. Helaas is het aantal toegestane personen door de strengere COVID-19 maatregelen nu verlaagd naar een maximum van 30. Wij hebben daarom besloten om net zoals in maart, de shifts voor het diner weer toe te passen om u en ons personeel een zo veilig mogelijke avond te bezorgen.

Neemt u alstublieft contact op met onze receptie of het restaurant zelf om uw reservering te maken.

Normaliter faciliteren wij een vers ontbijtbuffet voor onze hotelgasten. Gezien de COVID-19 maatregelen is het niet langer mogelijk om het ontbijt in deze vorm aan te bieden.

Wij serveren u een heerlijk ontbijtplateau aan tafel welke voorzien is van allerlei dagverse producten. De bediening staat voor u klaar om een bestelling aan te nemen als u graag koffie / thee en/of een eiergerecht wenst. Uiteraard is het bestellen van een extra item van het plateau ook altijd mogelijk.

Gebaseerd op drukte in het hotel besluiten wij per dag of wij ook voor het ontbijt diverse shifts moeten hanteren, zodat wij de service en kwaliteit kunnen waarborgen en ons aan de maximale aantallen kunnen houden.

Op doordeweekse dagen is het ontbijt beschikbaar tussen 7:00 en 10:00 en in het weekend (en tijdens feestdagen) tussen 8:00 en 11:00. Indien rondes nodig zijn, vinden deze ieder uur plaats waardoor u keuze heeft uit 3 rondes per dag. Onze receptie vraagt naar uw voorkeur tijdens uw check-in.

Mocht u vragen hebben over bovenstaande, dan vernemen wij dat heel graag via welkom@corona.nl of +31(0)70 363 7930.

Wij kijken uit naar uw komst!

Met gastvrije groet,

Team Boutique hotel Corona

 


Update 01-07-2020

Geachte gast,

Sinds 1 juni 2020 is ons restaurant ook weer geopend voor bezoekers van buitenaf. Wij zijn blij om u mede te delen dat wij per vandaag (1 juli 2020) maximaal 100 gasten in ons restaurant mogen verwelkomen. De rondes voor het diner zijn daarom niet meer van toepassing.

Normaliter faciliteren wij een vers ontbijtbuffet voor onze hotelgasten. Gezien de COVID-19 maatregelen is het niet langer mogelijk om het ontbijt in deze vorm aan te bieden. Wij serveren u een heerlijk ontbijtplateau aan tafel welke voorzien is van allerlei verse producten. De bediening staat voor u klaar om een bestelling aan te nemen als u graag koffie / thee en/of een eiergerecht wenst. Uiteraard is het bestellen van een extra item van het plateau ook altijd mogelijk.

Voor het ontbijt hanteren wij momenteel diverse rondes, zodat wij de service en kwaliteit kunnen waarborgen en ons aan de maximale aantallen kunnen houden.
Op doordeweekse dagen is het ontbijt tussen 7:00 en 10:00 en in het weekend (en tijdens feestdagen) tussen 8:00 en 11:00. Elk uur is een ronde, waardoor u keuze heeft uit 3 rondes per dag. Onze receptie vraagt naar uw voorkeur tijdens uw check-in.

Ons heerlijke 2-gangen diner is te reserveren tot en met 31 juli aanstaande. Na deze datum kunt u à la carte genieten van alle smaakvolle gerechten welke u vindt op onze menukaart. De menukaart ligt ook op uw kamer.

Mocht u vragen hebben over bovenstaande, dan vernemen wij dat heel graag via welkom@corona.nl of +31(0)70 363 7930.
Wij kijken uit naar uw komst!

Met gastvrije groet,

Team Boutique hotel CoronaUpdate 18-05-2020

Geachte gast,

Eindelijk is het zover, ons restaurant heeft na deze moeilijke periode haar deuren weer geopend voor hotelgasten!
Om dat te vieren hebben wij vanaf 25 mei 2020 een speciaal diner arrangement voor u samengesteld met zowel het team van ons restaurant als ons hotel.
Voor slechts €25,- per persoon bieden wij tijdens uw verblijf bij ons een heerlijk 2-gangen diner aan waar smaakvolle gerechten in worden gepresenteerd en waarbij rekening gehouden wordt met de vis- of vleesliefhebber én de vegetariër.

Aangezien wij de veiligheid van onze gasten het allerbelangrijkste vinden is er momenteel maximaal plaats voor 30 gasten in ons restaurant, omdat wij de maatregelen betreft het COVID-19 zeer serieus nemen. Om al onze hotelgasten te kunnen verwelkomen, hebben wij besloten om in diverse rondes te gaan werken voor het diner.
U kunt kiezen uit de volgende tijden:
17:00 – 18:30
18:30 – 20:00
20:30 – sluitingstijd restaurant

Wanneer u bij ons komt overnachten vernemen wij graag voorafgaand aan uw verblijf of u gebruik wilt maken van dit arrangement. Op basis van de beschikbaarheid zullen wij uw reservering in orde maken.
Indien u eventuele allergieën heeft horen wij dat graag, zodat onze chef daar rekening mee kan houden tijdens het bereiden van de maaltijden.

Beide teams staan voor u klaar en kunnen niet wachten om u weer bij ons te mogen verwelkomen, vraag de receptie naar de mogelijkheden via welkom@corona.nl of +31(0)70 363 7930.

Wij kijken uit naar uw komst!

Met gastvrije groet,

Team Boutique hotel CoronaUpdate 16-03-2020

Geachte gast,

Helaas heeft ons in-house restaurant B.I.T. Grill and Café haar deuren moeten sluiten voor gasten van buitenaf. Boutique hotel Corona blijft vooralsnog geopend en voor onze hotelgasten wordt dagelijks een vers ontbijt gefaciliteerd. Vraag hiernaar bij de receptie voor mogelijkheden, wij denken graag met u mee.

Wij bieden u onze oprechte excuses aan voor het eventuele ongemak. Wij proberen er alles aan te doen om uw verblijf bij ons zo aangenaam mogelijk te maken.
Indien u iets nodig heeft tijdens uw verblijf horen wij dat heel graag. U kunt hier altijd nummer 9 vanuit de kamer voor bellen. 

Alvast ontzettend bedankt voor uw begrip en vertrouwen in Boutique hotel Corona.

Met gastvrije groet,

Team Boutique hotel CoronaUpdate 14-03-2020

Geachte gast,

Graag informeren wij u over de manier waarop wij bij Boutique Hotel Corona omgaan met het COVID-19 virus.

Zoals u wellicht weet wordt er dagelijks vanuit het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid & Milieu) informatie bekend gemaakt en advies gegeven over hoe inwoners en organisaties in Nederland het beste met deze gevoelige kwestie om moeten gaan. Wij volgen deze richtlijnen door de volgende stappen te ondernemen:

Hygiënische procedures bij Boutique Hotel Corona

 • Wij vermijden het fysieke contact tussen gasten en werknemers zoveel mogelijk. Waar wij u normaliter graag begroeten met een hand, doen wij dit vanaf heden met enkel een glimlach.
   
 • Wij vragen u om zoveel mogelijk met een betaalpas te betalen, zodat risico’s uit de weg genomen kunnen worden.
   
 • Als stadshotel adviseren wij alle interne - en externe gasten om zoveel mogelijk de handen te wassen wanneer zij van buitenaf komen of fysiek contact hebben gehad met anderen. Uiteraard hebben wij buiten onze hotelkamers hiervoor openbare toiletten ter beschikking in ons inpandig restaurant BIT.
   
 • Hygiëne is bij ons altijd al enorm belangrijk. Wij streven er dagelijks naar om al onze hotelkamers en algemene ruimtes tot in de kleinste details grondig te reinigen. Dit blijven wij zo doen waarbij wij extra controle op de schoonmaak uitvoeren, zodat we risico’s zoveel mogelijk kunnen uitsluiten.
   

Uw reservering bij Boutique Hotel Corona

 • De bestaande reserveringen bij Boutique Hotel Corona zullen vanuit onze kant niet geannuleerd worden. Onze gasten kunnen bij boekingen met een flexibel tarief tot 48 uur voor aankomst kosteloos annuleren (voor groepsreserveringen hanteren wij andere voorwaarden, contacteer hiervoor de receptie via welkom@corona.nl of +31(0)70 363 7930). Voor boekingen met niet-restitueerbare voorwaarden en waarbij een vooruitbetaling voldaan is, vragen wij om direct contact op te nemen met de receptie om de mogelijkheden te bespreken.
   
 • Komt u bij ons overnachten en heeft u specifieke vragen over onze procedures betreft het COVID-19 virus? Dan vragen wij u om contact op te nemen met onze Assistent Hotelmanager Lisa Muller (lmuller@corona.nl).
   

Wij vertrouwen erop dat u zelf de verantwoordelijkheid neemt om in te schatten of u in gezonde toestand ons hotel kunt bezoeken. De gezondheid (en veiligheid) van onze gasten en medewerkers staat bij ons op nummer 1.

Wij willen via deze weg al onze gasten bedanken voor het vertrouwen in Boutique Hotel Corona en wij hopen u nog steeds te mogen verwelkomen. Met ons team doen wij er in ieder geval alles aan om u een prettig verblijf te bezorgen!

Met gastvrije groeten,

Mariëlle van der Hilst – de Haas
Algemeen directeur