DINER SPECIAL

Eindelijk is het zover, ons restaurant mag na deze moeilijke periode haar deuren weer openen voor hotelgasten!
Om dat te vieren hebben wij vanaf 25 mei aanstaande een speciaal arrangement voor u samengesteld met zowel het team van ons restaurant als ons hotel:

  • Overnachting in een gerenoveerde kamer (hierbij heeft u keuze uit verschillende kamertypes)
  • Een 2-gangen diner voor 2 personen waar smaakvolle gerechten in worden gepresenteerd en waarbij rekening gehouden wordt met de vis- of vleesliefhebber én de vegetariër.
  • Vers ontbijt voor 2 personen
  • Late check-out op basis van beschikbaarheid


Dit allemaal vanaf €149,- per nacht (afhankelijk van het kamertype), exclusief stadsbelasting van €4,60 per persoon, per nacht.

Aangezien wij de veiligheid van onze gasten het allerbelangrijkste vinden is er momenteel maximaal plaats voor 30 gasten in ons restaurant, omdat wij de maatregelen betreft het COVID-19 zeer serieus nemen. Om al onze hotelgasten te kunnen verwelkomen, hebben wij besloten om in diverse rondes te gaan werken voor het diner.
U kunt kiezen uit de volgende tijden:
17:00 – 18:30
18:30 – 20:00
20:30 – sluitingstijd restaurant

Graag vernemen wij waar uw voorkeur naar uit gaat en zullen op basis van de beschikbaarheid uw reservering in orde maken. Indien u eventuele allergieën heeft horen wij dat graag, zodat onze chef daar rekening mee kan houden tijdens het bereiden van de maaltijden.

Beide teams staan voor u klaar en kunnen niet wachten om u weer bij ons te mogen verwelkomen, vraag de receptie naar de mogelijkheden via welkom@corona.nl of +31(0)70-3637930.

Wij kijken uit naar uw komst!